Referentie

Kees Klesman schrijft:

Wat een geweldige manier van werken! Waar reguliere zorg vaak tekort schiet combineert PPT zowel het hart als het hoofd; liefde & aandacht maar ook een bewezen behandeltechniek die aantoonbaar meer keuze geeft. De combinatie zorgt voor een superkrachtige manier van transformatie op zowel geestelijk als lichamelijk niveau. De gehele cursus was op een zelfde manier heel congruent gegeven, van uit dezelfde principes. Edie is de belichaming van wat ze overdraagt. Een echte aanrader voor wie met mens en lichaam werkt.
 

 

PPT Introduction

Van 5 t/m 7 oktober - investering: € 350,- incl. btw.

PPT Practitioner

Kies je voor de PPT Practitioner in combinatie met de (verplichte) PPT Introduction dan volg je een 8 daagse training van 5 t/m 12 oktober. De investering voor de combinatie PPT Introduction + PPT Practitioner is € 1.500,- incl. btw, werboek en certificaat.

Heb je al de PPT Introduction gedaan, of de PPT Foundation of een PPT Level1 of 2 training gevolgd, dan kun je de 5 daagse PPT Practitioner volgen van 8 t/m 12 oktober, je investering is dan € 1.300,- incl. btw, werkboek en certificaat.

Advanced PPT

van 14 t/m 16 oktober - investering € 775,- incl. btw en certificaat.

Kies je voor het hele pakket:

PPT Introduction + PPT Practitioner + Advanced PPT dan is je investering € 2.195,- incl. btw.

Adres: NLP Atelier, Meent 13, 3931 MD Woudenberg
Werktijden zijn van 10.00 tot 18.00 uur.
Lunches zijn inbegrepen in de prijs.

Aanmelden voor een PPT training? Stuur een e-mail naar

Meer informatie nodig? Stuur een e-mail naar of bel 06 46 15 64 64.