Referentie

Rob van Ginkel schrijft

Ik ga niet vertellen hoe snel en effectief PPT werkt. Wanneer je dat niet weet heb je het nog nooit ervaren. Als je zelf wilt ervaren wat PPT is dan is het een goed plan om naar een kennismakingsdag of -avond te gaan. 
Wat ik wel wil vertellen is de geweldige manier waarop Edie lesgeeft. Helder, duidelijk en altijd in voor het beantwoorden van vragen. Vooral de manier waarop Edie feedback geeft als je aan het oefenen bent is bijzonder. Duidelijk maar nooit oordelend. Ik vond het een plezier om de PPT Practioner te volgen en heb al de nodige mensen in mijn omgeving er mee kunnen helpen ( en verbaasd laten staan van de snelle resultaten :-)
 

 

PPT Introduction

Van 5 t/m 7 oktober - investering: € 350,- incl. btw.

PPT Practitioner

Kies je voor de PPT Practitioner in combinatie met de (verplichte) PPT Introduction dan volg je een 8 daagse training van 5 t/m 12 oktober. De investering voor de combinatie PPT Introduction + PPT Practitioner is € 1.500,- incl. btw, werboek en certificaat.

Heb je al de PPT Introduction gedaan, of de PPT Foundation of een PPT Level1 of 2 training gevolgd, dan kun je de 5 daagse PPT Practitioner volgen van 8 t/m 12 oktober, je investering is dan € 1.300,- incl. btw, werkboek en certificaat.

Advanced PPT

van 14 t/m 16 oktober - investering € 775,- incl. btw en certificaat.

Kies je voor het hele pakket:

PPT Introduction + PPT Practitioner + Advanced PPT dan is je investering € 2.195,- incl. btw.

Adres: NLP Atelier, Meent 13, 3931 MD Woudenberg
Werktijden zijn van 10.00 tot 18.00 uur.
Lunches zijn inbegrepen in de prijs.

Aanmelden voor een PPT training? Stuur een e-mail naar

Meer informatie nodig? Stuur een e-mail naar of bel 06 46 15 64 64.